Aziatische noedels met biefreepjes - Eenvoudig te bereiden, snel op tafel en rijk van smaak.
Aziatische sukade - Draadjesvlees met een Aziatisch draai, het aloude Hollandse sukadelapje krijgt een oosterse make-over.
Beoseot Chungol
- Een rundvlees-paddenstoelenstoofpot uit de Koreaanse keuken, waarin wilde paddenstoelen worden gesmoord in en saus van knoflook en sesam. Heerlijk in de herfst en winter!
Bi Bim Pap - Koreaans gerecht dat eenvoudig te bereiden is en rijk van smaak. Heerlijk in de wintermaanden want de chilipasta verwarmt je helemaal.
BULGOGI - rundvlees met sesam & sojasaus - Een klassieker uit de Zuid-Koreaanse keuken. Het wordt vaak gegeten met een pittige dipsaus, opgerold in een slablaatje(lolo rosso)
.
Bulgogi Bowl
- Het Zuid-Koreaanse antwoord op de 'pokebowl'! Vol van diverse smaken waar je blij van wordt.
Chapchae
- Koreaans miegerecht dat bij festiviteiten wordt gegeten. Eenvoudig om te bereiden en rijk aan smaken.
Gochujang stoofpot
- Een heerlijke winters stoofpot uit Zuid-Korea die je gasten zal verwarmen.
Indische gehaktballen met sambal jus
- Proef de smaken van de Oriƫnt in een heerlijke gehaktbal, serveer met roergebakken Shanghai paksoi.
Jajangmyun
- Dit gerecht is zeer populair in Zuid-Korea en is vol van smaak. Lekker als het buiten weer wat kouder wordt.
Oosterse maaltijdsalade met bief - Gezond, licht en in een handomdraai op het tafel.
Pittige gehaktballetjes met groente - Serveer met wat gestoomde witte rijst, nasi of noedels.
Pittige (SOBA) noodle salade met biefreepjes - Pittig, fris, zoet, hartig, deze salade heeft het allemaal.
Rundvlees Chinese stijl
- De Chinese keuken is zo veelzijdig, heerlijk met wat (gestoomde) witte rijst.
YAM NUA
- Pittige Thaise (maaltijd) biefsalade.
Zoet/pittige Koreaanse gehaktballetjes - Lekker bij de borrel, maar ook als maaltijd (bijgerecht).