Aziatische noedels met biefreepjes - Eenvoudig te bereiden, snel op tafel en rijk van smaak.

Aziatische sukade - Draadjesvlees met een Aziatisch draai, het aloude Hollandse sukadelapje krijgt een oosterse make-over.

Beoseot Chungol  - Een rundvlees-paddenstoelenstoofpot uit de Koreaanse keuken, waarin wilde paddenstoelen worden gesmoord in en saus van knoflook en sesam. Heerlijk in de herfst en winter!

Bi Bim Pap - Koreaans gerecht dat eenvoudig te bereiden is en rijk van smaak. Heerlijk in de wintermaanden want de chilipasta verwarmt je helemaal.

BULGOGI - rundvlees met sesam & sojasaus - Een klassieker uit de Zuid-Koreaanse keuken. Het wordt vaak gegeten met een pittige dipsaus, opgerold in een slablaatje(lolo rosso) .

Chapchae  - Koreaans miegerecht dat bij festiviteiten wordt gegeten. Eenvoudig om te bereiden en rijk aan smaken.

Gochujang stoofpot - Een heerlijke winters stoofpot uit Zuid-Korea die je gasten  zal verwarmen.

Jajangmyun  - Dit gerecht is zeer populair in Zuid-Korea en is vol van smaak. Lekker als het buiten weer wat kouder wordt.

Oosterse maaltijdsalade met bief - Gezond, licht en in een handomdraai op het tafel.

Pittige gehaktballetjes met groente - Serveer met wat gestoomde witte rijst, nasi of noedels.

Pittige (SOBA) noodle salade met biefreepjes - Pittig, fris, zoet, hartig, deze salade heeft het allemaal.

Rundvlees Chinese stijl - De Chinese keuken is zo veelzijdig, heerlijk met wat (gestoomde) witte rijst. 

Zoet/pittige Koreaanse gehaktballetjes - Lekker bij de borrel, maar ook als maaltijd (bijgerecht).