Aardbeiensoufflé
- Voor iedere 'sweet tooth' een heerlijk dessert. Ietwat zoet, maar overheerlijk en is mooi te presenteren met wat verse aardbeitjes.
Bonet (amaretti pudding)
- Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Heerlijk met een espresso en een grappa ernaast.
Geitenkaas Panna Cotta - Een van de allerlekkerste desserts die je je kunt bedenken. De garnering met verkruimelde Torta de Aceite met rozemarijn en zeezout is de kroon op het werk.
Lemon Curd
- Een heerlijke pudding die je werkelijk bij van alles en nog wat kunt eten, zoals taart, gebak, cake, yoghurt of op een muffin.
Panna Cotta met rabarber compote - Hiermee tover je op elk gezicht een glimlach, een heerlijke delicatesse en eenvoudig om te maken.
Stoofpeertjes in Glühwein
- Werkelijk waar een traktatie en heerlijk bij ijs en pudding, maar ook bij wild.
Tiramisu
- De koningin onder de desserts, lekkerder wordt het niet!