Aardbeiendressing - Zoet, pittig, vol van smaak en de koriander brengt je naar zuid/oost Azie.
Avocadodressing - Gebruik deze dressing in combinatie met bijvoorbeeld kipgerechten, brengt Zuid-Amerika wat dichterbij!
Basilicumdressing
- Sprenkel deze dressing over een groene salade met tomaat en ui en je waant je direct weer in Italie!
Ceasar's Dressing
- Het smaakt toch écht veel beter als je deze dressing zelf maakt!
EI-Peterseliedressing - Fris, zoet en een tikkeltje 'ondeugend' vanwege de alcohol die er in is gebruikt.
Frambozendressing
- Heel verrassend bij visgerechten met spinazie.
Gemberdressing - Breng de smaak van het verre oosten dichterbij, heerlijk bij kip en varkensvlees.
Jangnyum Jang dressing
- Deze Koreaanse dressing is breed te gebruiken bij salades en Aziatische gerechten.
Sinaasappeldressing
- Zoet, vol van smaak en heerlijk bij gevogelte zoals bijvoorbeeld eend.
Sweet Chilisaus
- Een heerlijke pittige maar zoete dipsaus
Vinegraitte
- Dit is de absolute basis vinegraitte en past over iedere groene salade, makkelijk en snel.
Vinegraitte met mosterd - Zonder deze vinegraitte is het dagelijkse Franse voedselpatroon volledig ontregeld! Iedere groene salade gaat gepaard met deze vinaigrette
Porterhouse marinade - Een heerlijke marinade die vrijwel bij elk type vlees past, zelfs gevogelte.