Aardbeiendressing - Zoet, pittig, vol van smaak en de koriander brengt je naar zuid/oost Azie.

Avocadodressing - Gebruik deze dressing in combinatie met bijvoorbeeld kipgerechten, brengt Zuid-Amerika wat dichterbij!

Basilicumdressing  - Sprenkel deze dressing over een groene salade met tomaat en ui en je waant je direct weer in Italie!

Ceasar's Dressing - Het smaakt toch écht veel beter als je deze dressing zelf maakt!

EI-Peterseliedressing
 - Fris, zoet en een tikkeltje 'ondeugend' vanwege de alcohol die er in is gebruikt.

Frambozendressing  - Heel verrassend bij visgerechten met spinazie.

Gemberdressing - Breng de smaak van het verre oosten dichterbij, heerlijk bij kip en varkensvlees.

Jangnyum Jang dressing - Deze Koreaanse dressing is breed te gebruiken bij salades en Aziatische gerechten.

Sinaasappeldressing  - Zoet, vol van smaak en heerlijk bij gevogelte zoals bijvoorbeeld eend.

Sweet Chilisaus - Een heerlijke pittige maar zoete dipsaus

Vinegraitte  - Dit is de absolute basis vinegraitte en past over iedere groene salade, makkelijk en snel.

Vinegraitte met mosterd - Zonder deze vinegraitte is het dagelijkse Franse voedselpatroon volledig ontregeld! Iedere groene salade gaat gepaard met deze vinaigrette

Porterhouse marinade - Een heerlijke marinade die vrijwel bij elk type vlees past, zelfs gevogelte.