Aardappel-Spektaart - Een bijgerecht van hoge klasse dat je goed kunt combineren met vlees of gevogelte!

Atjar Ketimoen - Komkommer op z'n Indonesisch, een heerlijk bijgerecht vol smaak.

Bataat (zoete aardappel) met rode ui en jonge kaas - Ovengebakken, een prachtig bijgerecht vol smaak.

Gebakken bataat (zoete aardappel)  - Ovengebakken, een prachtig bijgerecht vol smaak.

Bataat (zoete aardappel) met Taleggio - Heerlijk ietwat zoet, een ware lekkernij.

Bietenstamppot met gebakken spekjes en appel - Een wintergerecht dat je eigenlijk het hele jaar door kunt eten.

Broccoli-aardappelpuree -  H eerlijk met bijvoorbeeld een moot zalm en snel op tafel.

Gekaramelliseerde witlof met uitgebakken spekjes en peer
 - Dit is wellicht de lekkerste wijze waarop je witlof kunt bereiden, een hemels gerecht dat je met vrijwel alles kunt combineren.

Gepofte aardappel met cantharellen - Ovengebakken, een heerlijk bijgerecht vol smaak.

Gestoomde asperges met een oosters tintje - Gewoon omdat het zo enorm lekker is.

Courgettekaviaar - Een heerlijk bijgerechtje dat koud of warm geserveerd kan worden. Garneer desgewenst met geschaafde Parmazaanse kaas.

Courgette Caponata  - Wat kan eenvoud toch heerlijk zijn - pure smaken van de groente en dan de kappertjes vs. de rozijntjes!

Daktoritang  - Hutspot op z'n Zuid-Koreaans, een verwarmende herfst/winter stoofpot vol groente en kruiden tegen de kou.

Gado Gado - Een gezond Indonesisch groentegerecht overgoten met een heerlijke pindasaus en stukjes kipfilet.

Gebakken witlof - Eenvoudig, smaakvol en goed te combineren met zowel vis als vlees.

Geroosterde zoete aardappel (Bataat) met appel en rum - Gekarameliseerde aardappel, heerlijk bij wild maar kan ook heel goed bij vis.

Hete bliksem - Aardappel(puree) met twee soorten appels en gebakken ui. Heerlijk bij stoofpotten van wild.

Hongaarse ovenschotel met aardappeltjes en biefreepjes - Een komplete maaltijd in een handomdraai op het tafel.

Kapucijners met uitgebakken spekreepjes en ui - Niet alleen heel erg lekker, maar ook nog een heel gezond. Peulvruchten zitten vol vitaminen en mineralen en ze hebben een hoog vezelgehalte.

Kimchi - Een Koreaanse maaltijd is niet kompleet zonder kimchi, een pittig en fris bijgerecht. In de koelkast is kimchi in een luchtdichte pot drie maanden houdbaar.

Komkommer Sangchae - Een Zuid Koreaans bijgerecht, heerlijk op zomerse dagen of verfrissend bij pittige maaltijden.

Komkommer (gemarineerd) - Dit is een heerlijk fris Zuid-Koreaans bijgerecht .

Lentequiches met Pecorino en rauwe ham - Heerlijke quiche die je als lunchgerecht kunt serveren of als hoofdmaaltijd, maar dan in combinatie met een mooie salade.

Loempia met pikante zuurkool en rivierkreeftjes - Een lust voor het oog en een streling voor de tong .


Pompoen met cranberries - Een heerlijk bijgerecht voor alle wildgerechten .

Maaltijdsalade - Fris, boordevol kleur en natuurlijk heel gezond, lekker met wat vers gebakken brood. 

Pittige noodle salade met biefreepjes  - Pittig, fris, zoet, hartig, deze salade heeft het allemaal. 

Provencaalse groentegratin - Dit gerecht maken kost tijd, maar het smaakt hemels. Het is goed gevuld en wordt net als ratatouille in lagen gebakken en afgemaakt met parmezaanse kaas en rozemarijn. 

Ratatouille a la Provence - Waan je aan de mediterranee door de volle en mooie smaken van dit gerecht, dat je met vele soorten vis en vlees kunt combineren. Knapperig (stok)brood erbij en een goed glas wijn.

Rode bietjes - Heerlijk bij wild of stoofpotten .

Rode kool met balsamicoazijn en witte druiven - Heerlijk bij wild of stoofpotten zoals Hachee, maar kan tevens goed bij vis .

Rode kool met appel - Heerlijk bij wild of stoofpotten zoals Hachee! Maar ook bij sucadelapjes. 

Rode krieltjes gebakken - Een heerlijk bijgerecht dat vrijwel overal bij past, of het nu vlees, vis of gevogelte betreft. 

Roergebakken spitskool met ei  - Eenvoudig, snel en heel erg lekker. 

Rosti van zoete aardappel - Een variatie op de bekende Rösti van 'normale' aardappel. Maak hem zoals jij lekker vindt. 

Salade met zeevruchten - Als de lente komt dan is het ook weer tijd voor frisse salades, dit is er zo een. 

Spinazie met een Aziatische knipoog - Roergebakken spinazie past bij zowel vis als vlees en je kunt het garneren met bijvoorbeeld sesamzaadjes of gekookt ei. 

Spruitjespuree met munt - Een verassende smaak en ook al ben je niet gek op spruitjes, dit gaat iedereen lekker vinden. Zeker als je er ook een handje rozijnen doorheen schept.

Spruitjespuree met Zeeuws spek - Een heerlijke aanvulling bij vlees en wild.

Tjap Tjoy - Een klassieker uit de Aziatische keuken en als vegetarisch gerecht te serveren door de kipfilet weg te laten. 

Tomaten-Waterijsjes - Heerlijk bij zomerse gerechten of bijvoorbeeld kreeft en gamba's .

Tutti Frutti - Natuurlijk geen groente, maar heerlijk bij allerhande soorten vlees & gevogelte .

Zuurkoolsouffle - Verrassend, hartig en geserveerd met een glas gekoelde Champagne, een heerlijk lunchgerecht.