WETENSWAARDIGHEDEN

Op deze pagina staan allerhande zaken die je wilt weten als je koken leuk vindt. Hier zie je de kooktijden, de omrekentabellen, fruit- & groentewijzer, begrippen en alles over vis en vlees.

Kooktermen

Begrippenlijst met veel voorkomende kooktermen

lees meer

Fruitwijzer

Elke soort heeft unieke kwaliteiten en smaak

lees meer

Groentewijzer

Groente verlaagt het risico op hart- en vaatziekten

lees meer

Viswijzer

Een mooi overzicht dat je helpt met het bereiden van vis

lees meer

Vleeswijzer

Een mooi overzicht dat je helpt met het bereiden van vlees

lees meer

Maten & gewichten

Maten omrekenen zonder 
wegen/meten

lees meer

Sous vide vlees

Sous vide koken is een speciale techniek waarbij ingrediënten vacuüm worden gegaard op constante temperatuur in een bad met heet water.

lees meer

Sous vide vis

Sous vide koken is een speciale techniek waarbij ingrediënten vacuüm worden gegaard op constante temperatuur in een bad met heet water.

lees meer

Sous vide groenten

Sous vide koken is een speciale techniek waarbij ingrediënten vacuüm worden gegaard op constante temperatuur in een bad met heet water.

lees meer

Kalfsvlees

Legenda kalfsvlees

lees meer

Rundvlees

legenda rundvlees

lees meer

Varkensvlees

legenda varkensvlees

lees meer