Aziatische noedels met biefreepjes - Eenvoudig te bereiden, snel op tafel en rijk van smaak.
Aziatische sukade - Draadjesvlees met een Aziatisch draai, het aloude Hollandse sukadelapje krijgt een oosterse make-over.
Bavet marinade
- Een heerlijk stukje rundvlees van de 'vang' (buik/achter) van het rund.
Bavette is vlees dat iets steviger is dan een normale biefstuk.
Beoseot Chungol - Een rundvlees-paddenstoelenstoofpot uit de Koreaanse keuken, waarin wilde paddestoelen worden gesmoord in en saus van knoflook en sesam. Heerlijk in de herfst en winte.
Bi Bim Pap
- Koreaans gerecht dat eenvoudig te bereiden is en rijk van smaak. Heerlijk in de wintermaanden want de chilipasta verwarmt je helemaal.
Biefstuk met zwarte peper - Peper en basilicum geven deze biefstukpuntjes veel smaak. Roerbak felgekleurde groente mee en je bent klaar...
Biefstuk in de jus á la Bali - Serveren met dikke Vlaamse frieten en/of wit brood. NONDEJUS wat is dat lekker!
Biefreepjes met paksoi & kidneybonen - Een heerlijk gerecht en snel op tafel, voor een doordeweekse dag.
Broccoli met entrecote en wasabi
- Subtiel van smaak, snel op tafel en een ideaal slank en snel roerbakgerecht.
BULGOGI - rundvlees met sesam & sojasaus - Een klassieker uit de Zuid-Koreaanse keuken. Het wordt vaak gegeten met een pittige dipsaus, opgerold in een slablaatje(lolo rosso)
Chapchae - Koreaans mie gerecht dat bij festiviteiten wordt gegeten. Eenvoudig om te bereiden en rijk aan smaken.
Chorizorijst met runderworstjes & doperwtjes - Een eenvoudig recept dat je in korte tijd op het tafel zet.
Gehaktballen in Belgische biersaus - Het bier is een prima smaakmaker en geeft een lekker hartige saus en ietwat zoet.
Gochujang stoofpot
- Een heerlijke winters stoofpot uit Zuid-Korea die je gasten zal verwarmen.
Goulash
-
Een heerlijke Hongaarse stoofpot die je serveerd met witte rijst of aardappelpuree.
Hachee naar grootmoeders recept - Een typisch Nederlandse stoofschotel en heerlijk in de herfst- en de wintermaanden.
Indische gehaktballen met sambal jus
- Proef de smaken van de Oriënt in een heerlijke gehaktbal, serveer met roergebakken Shanghai paksoi.
Italiaanse stoofschotel
- Een heerlijke stoofschotel, vol rundvlees en groente. Kan zowel bij pasta als rijst worden geserveerd.
Roergebakken biefreepjes met paksoi en kidneybonen - Een complete maaltijd in een handomdraai op het tafel.
Jachtschotel met gehakt & zuurkool - Een heerlijk winters ovengerecht, vol van smaak. Wellicht nog lekkerder als je het de volgende dag nogmaals in de oven opwarmt.
Koolrolletjes met gehakt - Een verrassend smakelijke combinatie die ook nog eens prachtig van kleur is. Een feest voor het oog en de maag!
Lasagne met Chili Con Carne - Een heerlijk combinatie van geurende specerijen, verwerkt in een rijke lasagne-vulling met rundergehakt.
Noedelsalade met bief
- Een heerlijk salade die je zowel als lunch- of hoofdgerecht kunt serveren.
Oosterse maaltijdsalade met bief - Gezond, licht en in een handomdraai op het tafel.
Pittige/zoete Koreaanse gehaktballetjes - Lekker bij de borrel, maar ook als maaltijd (bijgerecht)
.
Pittige gehaktballetjes met groente
- Serveer met wat gestoomde witte rijst, nassi of noedels.
Rundergoulash met brood - Niets is zo lekker als een pan stevige goulash op een koude winterdag.
Rundvlees Chinese stijl
- De Chinese keuken is zo veelzijdig, heerlijk met wat (gestoomde) witte rijst.
Shortribs uit de oven
- Als je van spareribs houdt, moet je dit zeker proberen! Om je vingers bij op te eten.
Slavinken lekker anders - Zoet gehakt met kerrie rol je in plakjes spek en je hebt een slavink met een nieuwe smaak.
Spaghetti met rundvlees, bier & bacon - Een pasta zoals een pasta hoort te zijn, de pure smaak uit Italië.
Stoofvlees met Abdijbockbier
- Wat een geweldig recept als de blaadjes van de bomen vallen en het weer vroeg donker wordt. Vol van smaak en heerlijk gegaard.
Sukade met bokbier & prei
- Een paar eenvoudige ingredienten en bokbier; alles wat je nodig hebt voor een heerlijk maal.
Wontons - In plaats van soepballetjes, maak eens wontons voor in de soep.