Aziatische noedels met biefreepjes - Eenvoudig te bereiden, snel op tafel en rijk van smaak.

Aziatische sukade - Draadjesvlees met een Aziatisch draai, het aloude Hollandse sukadelapje krijgt een oosterse make-over.

Beoseot Chungol - Een rundvlees-paddenstoelenstoofpot uit de Koreaanse keuken, waarin wilde paddestoelen worden gesmoord in en saus van knoflook en sesam. Heerlijk in de herfst en winte.

Bi Bim Pap  - Koreaans gerecht dat eenvoudig te bereiden is en rijk van smaak. Heerlijk in de wintermaanden want de chilipasta verwarmt je helemaal.

Biefstuk met zwarte peper - Peper en basilicum geven deze biefstukpuntjes veel smaak. Roerbak felgekleurde groente mee en je bent klaar...

Biefstuk in de jus á la Bali - Serveren met dikke Vlaamse frieten en/of wit brood. NONDEJUS wat is dat lekker!

Biefreepjes met paksoi & kidneybonen - Een heerlijk gerecht en snel op tafel, voor een doordeweekse dag.

Broccoli met entrecote en wasabi  - Subtiel van smaak, snel op tafel en een ideaal slank en snel roerbakgerecht.

BULGOGI - rundvlees met sesam & sojasaus - Een klassieker uit de Zuid-Koreaanse keuken. Het wordt vaak gegeten met een pittige dipsaus, opgerold in een slablaatje(lolo rosso)

Chapchae - Koreaans miegerecht dat bij festiviteiten wordt gegeten. Eenvoudig om te bereiden en rijk aan smaken.

Chorizorijst met runderworstjes & doperwtjes - Een eenvoudig recept dat je in korte tijd op het tafel zet.

Gehaktballen in Belgische biersaus - Het bier is een prima smaakmaker en geeft een lekker hartige saus en ietwat zoet.

Gochujang stoofpot - Een heerlijke winters stoofpot uit Zuid-Korea die je gasten  zal verwarmen.

Hachee naar grootmoeders recept
 - Een typisch Nederlandse stoofschotel en heerlijk in de herfst- en de wintermaanden.

Roergebakken biefreepjes met paksoy en kidneybonen - Een komplete maaltijd in een handomdraai op het tafel.

Jachtschotel met gehakt & zuurkool - Een heerlijk winters ovengerecht, vol van smaak. Wellicht nog lekkerder als je het de volgende dag nogmaals in de oven opwarmt.

Koolrolletjes met gehakt - Een verrassend smakelijke combinatie die ook nog eens prachtig van kleur is. Een feest voor het oog en de maag!

Lasagne met Chili Con Carne - Een heerlijk combinatie van geurende specerijen, verwerkt in een rijke lasagne-vulling met rundergehakt.

Noedelsalade met bief  - Een heerlijk salade die je zowel als lunch- of hoofdgerecht kunt serveren.

Oosterse maaltijdsalade met bief - Gezond, licht en in een handomdraai op het tafel.

Pittige/zoete Koreaanse gehaktballetjes - Lekker bij de borrel, maar ook als maaltijd (bijgerecht) .

Pittige gehaktballetjes met groente  - Serveer met wat gestoomde witte rijst, nassi of noedels.

Rundergoulash met brood - Niets is zo lekker als een pan stevige goulash op een koude winterdag.

Rundvlees Chinese stijl - De Chinese keuken is zo veelzijdig, heerlijk met wat (gestoomde) witte rijst. 

Slavinken lekker anders
 - Zoet gehakt met kerrie rol je in plakjes spek en je hebt een slavink met een nieuwe smaak.

Spaghetti met rundvlees, bier & bacon - Een pasta zoals een pasta hoort te zijn, de pure smaak uit Italie.

Stoofvlees met Abdijbockbier  - Wat een geweldig recept als de blaadjes van de bomen vallen en het weer vroeg donker wordt. Vol van smaak en heerlijk gegaard.

Sukade met bokbier & prei  - Een paar eenvoudige ingredienten en bokbier; alles wat je nodig hebt voor een heerlijk maal.

Wontons - In plaats van soepballetjes, maak eens wontons voor in de soep.