Aioli saus  - Bereid met gekonfijte teentjes knoflook. Lekker bij barbecue, tapa's, hamburger of bijvoorbeeld gamba's.

Clementines Dadeljus - Een geweldige jus bij lamsvlees.

Cranberrysaus met slagroom - Een klassieker uit de Franse keuken, heerlijk bij wild (hert, ree, wildzwijn) & gevogelte .

Cranberrysaus (eenvoudige wijze) - Een klassieker uit de Franse keuken, heerlijk bij wild (hert, ree, wildzwijn) & gevogelte.

Gekaramelliseerde zilveruitjes  - Lekker bij stoofpotten en vleesgerechten.

Guacamole saus
 - Heerlijke dipsaus bij nacho's of toast, of rauwe groente zoals wortel, komkommer of slederij.

Honing-Mosterdsaus   - Dé saus om bij beenham te serveren. Vol van smaak, romig en zowel koud als warm te gebruiken.

Jagerssaus met oosterse twist
 - Een klassieker uit de Franse keuken, heerlijk bij wild of gewoon een schnitzel .

Mosterdsaus - Een klassieker uit de Franse keuken, gemaakt met Dijon mosterd.

Pancettasaus voor bij de Gnocchi (diversen -> pasta) - Dit geeft de Gnocchi een enorme smaakexplosie, Italiaanser wordt het niet.

Pasta saus - Rijk aan kruiden en vol van smaak, een heerlijk gevulde saus voor over alle soorten pasta's.

Pindasaus - Heerlijk zelfgemaakte pindasaus voor bij de saté of met stokbrood.

Ravigotesaus - Een frisse saus die heerlijk bij zowel vis als gegrilld vlees past.

Rode Port saus - Deze saus past bij ieder mooi stukje vlees zoals hert, konijn, haas, varkenshaas of gevogelte als fazant, parelhoen etc.

Streetwise Ketchup - Vers, zelfgemaakt en zonder kleurstoffen, gewoon puur en (h)eerlijk.

Sweet Chilisaus - Een heerlijke pittige en zoete (dip)saus.

Sambal Badjak - Heerlijke en bovenal pittige gebakken sambal. Zelf maken is toch veel lekkerder dan uit een potje!

Tattoo van algencreme
 - Verras je gasten met een fantastische opmaak van een voorgerecht. De heerlijke zilte smaak van de algencreme in combinatie met zeevruchten.

Saus van zure room & sumak - Verassende frisse Arabische saus die bij alle gevogelte en vlees past.