Aioli saus
- Bereid met gekonfijte teentjes knoflook. Lekker bij barbecue, tapa's, hamburger of bijvoorbeeld gamba's.
Clementines Dadeljus - Een geweldige jus bij lamsvlees.
Cranberrysaus met slagroom - Een klassieker uit de Franse keuken, heerlijk bij wild (hert, ree, wildzwijn) & gevogelte
.
Cranberry compote
- Een klassieker uit de Franse keuken, heerlijk bij wild (hert, ree, wildzwijn) & gevogelte.
Gekaramelliseerde zilveruitjes - Lekker bij stoofpotten en vleesgerechten.
Guacamole saus - Heerlijke dipsaus bij nacho's of toast, of rauwe groente zoals wortel, komkommer of slederij.
Honing-Mosterdsaus
- Dé saus om bij beenham te serveren. Vol van smaak, romig en zowel koud als warm te gebruiken.
Jagerssaus met oosterse twist - Een klassieker uit de Franse keuken, heerlijk bij wild of gewoon een schnitzel
.
Mosterdsaus - Een klassieker uit de Franse keuken, gemaakt met Dijon mosterd.
Okonomiyakisaus
- Speciaal bedoeld om okonomiyaki pizza's / pannenkoeken te garneren.
Pancettasaus voor bij de Gnocchi (diversen -> pasta) - Dit geeft de Gnocchi een enorme smaakexplosie, Italiaanser wordt het niet.
Pasta saus - Rijk aan kruiden en vol van smaak, een heerlijk gevulde saus voor over alle soorten pasta's.
Pindasaus - Heerlijk zelfgemaakte pindasaus voor bij de saté of met stokbrood.
Ravigotesaus - Een frisse saus die heerlijk bij zowel vis als gegrilld vlees past.
Rode Port saus - Deze saus past bij ieder mooi stukje vlees zoals hert, konijn, haas, varkenshaas of gevogelte als fazant, parelhoen etc.
Streetwise Ketchup - Vers, zelfgemaakt en zonder kleurstoffen, gewoon puur en (h)eerlijk.
Sweet Chilisaus
- Een heerlijke pittige en zoete (dip)saus.
Sambal Badjak - Heerlijke en bovenal pittige gebakken sambal. Zelf maken is toch veel lekkerder dan uit een potje!
Tattoo van algencreme - Verras je gasten met een fantastische opmaak van een voorgerecht. De heerlijke zilte smaak van de algencreme in combinatie met zeevruchten.
Saus van zure room & sumak - Verassende frisse Arabische saus die bij alle gevogelte en vlees past.