Albóndigas - Spaanse gehaktballetjes van Chorizo en varkensgehakt. Heerlijke tapa's voor bij de borrel of bijvoorbeeld met pasta.

Ardeens gebraad - Heerlijk Belgisch recept van licht gepekeld en gerookt varkensvlees.

Bigos - Een poolse (zuurkool)stoofschotel, boordevol vlees en met een scheutje wodka. Serveren met warm, zelf gebakken brood en een goed glas bier!

Citroen SURF 'N TURF - Heerlijk zomers recept om je handen bij vuil te maken.

Gevulde karbonades - Een typisch Hollandse karbonade, echter nu doorspekt met specerijen .

Jajangmyun  - Dit gerecht is zeer populair in Zuid-Korea en is vol van smaak. Lekker als het buiten weer wat kouder wordt.

Koreaanse spareribs - Lekker pittig, kruidig en zoet, Azië op z'n best als het om spareribs gaat.

Langzaam gegaard buikspek - De geur van uitgebakken spekreepjes, speklapjes en katenspek. Wie is daar nu niet gek op?

Langzaam gegaard procureur met uiensaus - Heerlijk varkensvlees met een krachtige uiensaus. 

Ovenschotel met varkensvlees en venkel - Hartig, fris en zoet, dit gerecht heeft het allemaal. Lekker voor in de winter.

Pasta met schnitzel en zongedroogde tomaatjes - verrassende combinatie die snel op het tafel staat. Succes verzekerd en heerlijk met een frisse salade.

Pitabroodje met varkenshaas
 - Wat een heerlijk lunchgerecht met een frisse venkel/komkommer salade .

Ragu alla potentina - Een heerlijke pastasaus met 'pulled pork' .

Speklapjes met sesamdipsaus - Een voortreffelijk herfstgerecht waar je warm van word! Een smaakexplosie in je mond die je goed kunt combineren met een glaasje SOJU ernaast (een Zuid-Koreaanse vorm van wodka alleen ietsje lichter en zoeter).

Spareribs  - Wat is er nu lekkerder dan je eigen gemarineerde spareribs? Heerlijk met een mooie aioli saus.

Sticky Korean Spareribs - De Koreaanse keuken begint meer en meer populairder te worden en wij weten wel waarom!

Varkenshaas met champignonsaus - Varkenshaas met champignonsaus klinkt niet Surinaams, de wijze waarop dit bereid is wel!

Varkenshaas met gerookte zalm - In eerste instantie zou je denken; vlees met vis? Maar dit is een prima combinatie. Niet dat het nodig is, maar je kunt er bijvoorbeeld een dille-roomsaus bij serveren of een rode portsaus