AMUSE - Gerookte paling op een bedje van bietensalade - Wat wil je nog meer.
AMUSE - Tartaar van zeebaars met kaviaar - Hier wordt iedere visliefhebber blij van!
Coulibiac - Een heerlijke zalmpastij uit de Russische keuken, vol van smaak maar ook behoorlijk machtig.
Wilde Dorade met een oosterse marinade - Eenvoudig te bereiden en een feest voor je smaakpapillen.
Eierbakjes met zalmsoldaatjes - Een heerlijk ontbijtgerecht en een plaatje om naar te kijken.
Fideua met kabeljauw - Vergelijk het met Paella. In plaats van kabeljauw kan je er bijvoorbeeld ook garnalen, venusschelpen en mosselen in verwerken. Maar ook kipfilet kan heel goed.
Flammkuchen met gerookte zalm - Heerlijk als tussendoortje of bij de borrel, maar ook een prima lunchgerecht!
Forel in rauwe ham en rozemarijn - Wat een prachtige manier om een forel te roosteren en te presenteren. Heerlijk met witlofsalade en bijvoorbeeld gekarameliseerde zoete aardappel.
Gebakken forel met amandelen - Een klassieker die in een handomdraai op de tafel staat.
Gesmoorde Dorade
- Een heerlijke en pittige bereiding van een mooie vis
Geroerbakte zalm met Gember en Sobanoedels - Eenvoudig te bereiden, een typisch Chinees gerecht.
Griet in een ovenschotel - Een prachtige vis en vrijwel identiek aan de vele malen duurdere tarbot.
Heilbotfillet met rozemarijn & balsamicoazijn - Gezond en rijk van smaak! Door gebruik te maken van rozemarijntakken ook een feest voor het oog.
Haemul-Jeongol - Een goed gevulde stoofpot van vis en groenten uit Zuid-Korea. Voor liefhebbers van vis en pure smaken.
Jachtschotel met kabeljauw - Wat een heerlijke ovenschotel als het buiten koud en guur is.
' JAMPONG' pittige zeevruchten-miesoep - Een soep waar je het direct 'warm' van krijgt. Heerlijk pittig door het chilipoeder en een typische Zuid-Koreaanse soep.
Kabeljauwburger - Met zo'n burger verras je iedereen, samen met ravigotesaus (zie sauzen).
Kabeljauw in sherrymarinade met amandel schaafsel - Eenvoudig en snel op het tafel, geserveerd met aardappelpuree en broccoli.
Ovenschotel met kabeljouw en spinazie - Simpel en snel op tafel en bovenal een geweldige combinatie van smaken.
Pasta met pittige zeewolf - Verassend en puur van smaak, een heerlijk hoofd- of lunchgerecht.
Pittige tomaten vissoep - De saffraan versterkt de smaak van de tomaat, een heerlijk voor- of lunchgerecht (kan koud worden geserveerd maar dan met gestoomde gamba's ernaast.
Poké Bowl - Een geweldige maaltijdsalade met verse tonijn of zalm en volop verse ingrediënten. Van origine komt dit gerecht uit Hawaii. Poke of Poké is Hawaïaans voor "in plakken snijden" of "kruislings in stukken snijden".
Roodbaarsfilet met zoete aardappel - De bataat maakt de vis iets zoeter van smaak, serveer bijvoorbeeld met gebakken witlof.
Szechuan Zeebaars - Een smaakexplosie uit de pittige Scechuan-keuken, verdovend zelfs! Serveren met een ijskoud biertje.
Tajine met vis - Proef de Mediterrane keuken met al die heerlijk geurende kruiden.
Tarbotfilet met sashimi van tonijn - Deze verrassende combinatie is niet alleen een lust voor het oog, maar tevens een feest voor de smaakpapillen!
Tarte Flambee met gerookte zalm - Heerlijk als tussendoortje of bij de borrel, maar ook een prima lunchgerecht!
Tonijn op een oosterse salade - Gegrilde tonijn is een feest voor je smaakpapillen, helemaal in combinatie met zo'n frisse salade.
Tonijntartaar
- Zo'n beetje het lekkerste voorgerecht dat je je kunt bedenken! Verse tonijn op een bedje van avocado.
Tonijnsteak met Koreaanse saus - Een van de lekkerste stukken vis, stevig vlees en heerlijk van smaak, zowel rauw als gebakken. In dit gerecht met een laagje van sesamzaadjes en een heerlijke zachte saus.
Vissoep met saffraansaus - Een flitsende en moderne vissoep met een heerlijke frisse saffraansaus op yoghurtbasis die je er overheen sprenkelt.
Vissoep met Venusschelpen, garnalen en chorizo - Een heerlijk romige vissoep, vol met zeevruchten en pittige Spaanse worst.
Zalmtartaar met honingsinaasappledressing - Een heerlijk zomers voorgerecht, vol van smaak.
Zeebaars gegaard in een zoutkorst - Het geheim van de zoutkorst is dat het de vis afsluit en alle natuurlijke smaken bewaard blijven. De vis wordt in zijn eigen vocht gegaard.
Zeebaars met krieltjes en courgette uit de oven - "Eerlijk en heerlijk"! Een simpele bereiding voor een geweldige maaltijd.