Gestoofd Konijn - Een aanrader voor een feestelijk maal, alle smaken zijn puur en blijven behouden in een kleipot.
Gestoofd Konijn II - Een aanrader voor een feestelijk maal, alle smaken zijn puur en blijven behouden in een kleipot.
Konijn met tutti frutti - De hele winter door een klassieker, heerlijk met rode kool of spruitjes en aardappelpuree.
Hazenbouten - Heerlijk gebraden en in rode wijn met rode port laten stoven, vol van smaak. Geef er een cranberrysaus bij (zie elders op deze website).
Herten Goulash - Echt een gerechtje om puur van te genieten ! Eet met rösti, aardappelpuree, pasta, spruitjes of rode kool, heerlijk smullen.
Hertenragout met paddenstoelen - Lekker als hoofdgerecht, maar ook als voorgerecht in een pasteibakje.
Hertenstoof met hete bliksem
- Voor liefhebbers van typische winterkost en wildsmaak.
Pasta con ragu all'Anatra - Pasta met een Ragu van eend, Italiaanser wordt het niet!
Wildzwijnstoof
- Een heerlijk stukje wild dat je lekker lang laat stoven, hier maak je vrijwel iedereen blij mee.