Gestoofd Konijn - Een aanrader voor een feestelijk maal, alle smaken zijn puur en blijven behouden in een kleipot.

Gestoofd Konijn II - Een aanrader voor een feestelijk maal, alle smaken zijn puur en blijven behouden in een kleipot.

Konijn met tutti frutti - De hele winter door een klassieker, heerlijk met rode kool of spruitjes en aardappelpuree.

Hazenbouten - Heerlijk gebraden en in rode wijn met rode port laten stoven, vol van smaak. Geef er een cranberrysaus bij (zie elders op deze website).

Herten Goulash - Echt een gerechtje om puur van te genieten ! Eet met rösti, aardappelpuree, pasta, spruitjes of rode kool, heerlijk smullen.

Hertenragout met paddenstoelen - Lekker als hoofdgerecht, maar ook als voorgerecht in een pasteibakje.

Hertenstoof met hete bliksem - Voor liefhebbers van typische winterkost en wildsmaak.

Pasta con ragu all'Anatra
 - Pasta met een Ragu van eend, Italiaanser wordt het niet!

Wildzwijnstoof - Een heerlijk stukje wild dat je lekker lang laat stoven, hier maak je vrijwel iedereen blij mee.